Foietaj cu carne tocata

Un aperitiv pe gustul tuturor.

Ingrediente
1 pachet aluat foietaj
750 g carne vita si porc
2 cepe
2 oua
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
sare, piper
Mod de preparare
Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat ceapa, mararul si patrunjelul. Se amesteca bine.
Amestecul de carne se pune intr-o tigaie pe foc si se inabuse circa 15-20 min. Se ia carnea de pe foc, se lasa sa se raceasca dupa care se adauga ouale, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.
Se intinde aluatul .
Deasupra aluatului se intinde amestecul de carne cat mai uniform cu ajutorul unei linguri .
Se ruleaza si se aseaza rulourile intr-o tava de chec tapetata cu hartie pergament.
Ungem rulourile cu ou batut.Presaram cu mac.
Se da la cuptor pentru circa 20 min.,apoi scoatem si lasam sa se raceasca.

Se taie si se serveste drept aperitiv.


Pofta buna!

4 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes