Leapsa de la Laura

E iarna si ninge si ninge.....................

Am primit o leapsa............de la Laura.......multumesc draga mea Laura ca te-ai gandit la mine!.....si ca orice om cu bun simt si respect fata de cel ce a trimis-o ma voi apuca acusi, acusi de treaba ............))))) Este o intrebare............????????? .....si orice intrebare asteapta un raspuns.
Deci intrebarea suna cam asa"CE REPREZINTA IARNA PENTRU MINE?"
Uffffffffffffff.............sau brrrrrrrrrrrrrrrr.............greu,greu dar nu imposibil...........))))))
Este anotimpul care cred ca doar in copilarie mi-a placut..........!!!!!!!
Acum cand afara ninge, cand sunt-20 grade,cand zapada scartie sub picioare,cand narile nasului se lipesc una de alta mi-as dori sa fiu undeva in varf de munte, intr-o cabanuta unde la gura sobei sa ascult cum trosnesc lemnele ,sa sorb o gura de ceai fierbinte,sa-mi incalzesc picioarele intr-o blana de urs si intr-o lumina semiobscura sa ascult muzica in surdina si sa depan amintiri...................!!!!!!!!
Dar cel mai mult si mai mult imi plac sarbatorile de iarna............au un farmec aparte.Imi plac datinile acestor sarbatori,imi plac colindele si colondatorii, imi plac mancarurile traditionale "confectionate", imi face placere gatitul bradului si mai imi place sa ne adunam cu totii in jurul mesei pline de bunatati.
Daca intrebarea ar fi facut referire la primavara cu siguranta asi fi avut mai multe de spus dar asa ma opresc aici si.....................astept PRIMAVARA!
Ofer aceasta leapsa unor blogherite dragi mie:Mariana,Elena si Lop.

2 comentarii:

  1. Maria, iti multumec mult pentru leapsa. O ridic cu placere. Iarna pentru mine inseamna o rasuflare rece in ceafa. E un anotimp frumos si care trezeste nostalgii. Imi place cel mai mult sa stau langa o soba sau o sursa de caldura, sa ninga, sa beau un vin fiert, sa ma uit pe geam si sa fiu cu toti cei gragi mie. In rest...mai mult iubesc primavara, ca si tine de altfel... Cu cele mai bune ganduri. Lop

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca avem cam aceleasi sentimente in ceea ce priveste anotimpurile.
    Ma bucur ca mai vizitat si ai ridicat leapsa.Iti multumesc!
    Sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes