Legume sotate

Este postarea cu numarul..................200.Ingrediente

2 fire ceapa verde
o mana de mini-carote
5-6 buchetele de conopida
ulei de masline
marar
sare,piper
Mod de preparare
Intr-un vas cu apa, sare si putin ulei punem la fiert legumele.Punem uleiul la incins si calim ceapa taiata marunt.Adaugam legumele bine scurse de apa si lasam la foc mic sa scada zeama pe care eventual o mai lasa. Condimentam dupa gust cu sare si piper si asezonam cu marar verde.
Se pot servi drept garnitura sau ca preparat de postPofta buna!

10 comentarii:

  1. Imbietoare si gustoasa si sanatoasa!

    Vin cu drag sa te citesc si la postarea 2ooo!
    La mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. la cat mai multe retete postate, iti doresc!:D

    si mie imi plac legumele sotate!:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bune legumele tale sotate!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multe retete delicioase ! Esti o persoana deosebita si o gospodina desavarsita, ma bucur ca te-am cunoscut !

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc,Mariana!
    Ma bucura atat vizita cat si comentariul tau.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sylvia , intotdeauna cuvintele tale mi-au uns sufletul.......multumesc , esti un om deosebit.Pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes