Ciorba cu carne de porc si legume


Ingrediente
750 g carne de porc cu os
1 ceapa
2-3 morcovi
3-4 caftofi
3-4 rosii
1-2 ardei grasi
o mana fasole verde
1 l bors
1 legatura leustean
sare


Mod de preparare
Carnea se spala , se portioneaza si se pune la fiert in apa rece in care am pus si un strop de sare.Se spumeaza si se lasa la fiet.Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam ceapa taiata marunt,morcovul dat prin razatoare,ardeiul gras taiat cubulete si fasolea verde rupta in 2-3 bucati.Lasam sa fiarba 10-15 min .dupa care adaugam cartofii taiati cubulete si mai apoi rosiile curatate de coaja si date prin razatoare.La final adaugam borsul si leusteanul taiat marunt.Lasam sa mai dea in cateva clocote ,potrivim de sare si apoi putem servi.

Pofta buna!

8 comentarii:

  1. De mult nu am mai facut asa ciorbita, ar fi cazul. Mi-ai dat o idee buna. A ta arata nemaipomenit!Duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ciorbita buna ai facut tu aici ! tare bine arata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma inscriu si eu la o portie,daca ma primesti...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand ti-am vazut prima data farfuri asata de ciorbita pe Bucataras am si fugit la frigider sa imi fac una la fel ca nu ma rezistat ,acum imi face iar cu ochiul :) este de-a dreptul minunata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Te primesc cum sa nu ,mai ales ca stiu ca iti place.Pup,Geta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sylvia , sunt tare in urma cu postarile dar sper sa recuperez ..........ma bucur ca iti place aceasta ciorbica da stiu ca si tu faci ciorbe tare bune.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes