Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi

Va tenteaza?...................daca DA ,atunci va astept la o portie.Ingrediente
6 bucati cotlet de porc
ulei de masline
sos de soia
2-3 foi de dafin
piper boabe
coriandru
sare, piper
Mod de preparare
Cotletele de porc se spala, se lasa la scurs, se bat putin cu ciocanul , se stropesc cu ulei de masline si sos de soia si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si coriandru.Se aseaza intr-o tava cu cateva boabe de piper, cateva foi de dafin , 2-3 linguri de ulei si 2-3 linguri cu apa.Cotletele astfel pregatite se dau la cuptor .

Lasam pana cand sosul din tava scade bine astfel incat cotletele sa fie ca si prajite.
Le-am servit alaturi de mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

4 comentarii:

  1. ACUM MA PORNESC..PUNE LA INCALZIT CA VIUUUU:))) SA STI CA MI-AI FACUT POFTA.....IUI CE BUNA MANCARE:))SA VA FE DE BINE! PUP

    RăspundețiȘtergere
  2. vreau si eu o portie!neaparat cu mamaliga si usturoi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc ,Just...........dar tare greu mai vii....hihihi....pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai cand e vorba de carne de porc o portie o pun deoparte pentru ca stiu ca vii.....hihihi.Pup,Geta!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes