
Ingrediente:
.2 verze murate
.500 g coaste afumate
.1 ceapa
.1 cana cu suc de rosii
.2 rosii
.ulei
.boia
.cimbru
.patrunjel
.foi de dafin
.piper boabe
.piper macinat
Mod de preparare:
Varza se desareaza , se scurge bine de apa si apoi se taie fideluta.
Separat se taie ceapa marunt si se caleste pe foc in ulei incins.
Amestecam varza cu ceapa calita .Afumatura se spala , se taie bucati potrivit de mari si se pune in apa rece la foc.Se lasa sa dea in cateva clocote,se spumeaza si apoi se scoate din apa.
Intr-un vas roman se pune un strat de varza ,adaugam putina boia, piper macinat,cateva boabe de piper , cateva frunze de dafin ,cimbru si putin suc de rosii.


Ultimul strat este cu restul de afumatura.Adaugam o cana de apa si dam la cuptor.

Excelent. Imi place!!!!!!!
RăspundețiȘtergeremirosul a ajuns pana la mine ! ce bunatate!
RăspundețiȘtergereCred ca e foarte gustoasa!
RăspundețiȘtergereMultumesc Bucatareasa incepatoare!
RăspundețiȘtergere