Rulada cu spanac si porumb

Imi plac tare mult foietajele......si ca aspect si ca gust.Aveam prin congelator niste spanac si ma gandeam ca sa fac din el si mi-a venit ideea de a face o rulada.Iata ce a iesit.

Ingrediente
1 foaie aluat foietaj
300 g spanac congelat
1 cutie mica cu porumb
150 g cascaval
2 oua
1 ceapa
unt cat o nuca
faina
1 lingura rasa cu mac
sare,piper
Mod de preparare:
Spanacul dezghetat si ceapa taiate marunt se calesc in unt.Se lasa sa se raceasca si se adauga un ou si porumbul scurs de apa din conserva .Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.

Intre timp lasam aluatul la dezghetat , apoi il intindem pe masa iar deasupra punem amestecul de mai sus cat mai uniform folosind o lingura.
Radem cascavalul si presaram deaspra amestecului de spanac si porumb.
Se ruleaza apoi ungem ruloul cu un ou batut si asezam intr-o tava de chec tapetata cu hartie pergament.
Se presara cu seminte de mac si dam la cuptor pentru circa 20 min.
Se scoate tava din cuptor , se lasa sa se raceasca si apoi se taie felii potrivite.
Se serveste drept aperitiv.


Pofta buna!

6 comentarii:

  1. mie imi place tare mult spanacul, iar ideea cu rulada e grozava...si arata si tare apetisant!

    o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare apetisant arata,,,yamiii si mie imi plac aluaturile de orice fel,,,s i cu orice umplutura,,,,pupp si o seara faina!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ti-a iesit foarte bine,super ideea! de bia astept sa iasa spanacul proaspat! weekend placut medi draga

    RăspundețiȘtergere
  4. Si este si tare usor de facut Violette.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daaaaaaaaaaaaa, se poate jongla cu umplutura Mirela.

    RăspundețiȘtergere
  6. Miti cu spanac proaspat iese si mai grozav.Pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes