Frigarui de pui cu bacon

O combinatie minunata................piept de pui cu bacon.
Ingrediente:
.2 piepti de pui
.8 felii de bacon
.1 ardei gras rosu
.cateva rosii cherry
.ulei de masline
.oregano
 .marar uscat
.sare,piper
Mod de preparare:
Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui , se dezoseaza , se bate putin cu ciocanul si apoi fiecare bucata de piept se taie in 4 bucati.Stropim fiecare bucata cu putin ulei de masline, apoi condimentam cu sare , piper ,marar oregano.Pe fiecare bucata astfel condimentata asezam cate o bucata de bacon si apoi rulam.Asa procedam cu fiecare bucata de carne in parte iar la final infigem rulourile pe betisoare de frigaruie .Intercalam intre ele bucati de ardei gras si rosii cherry.Stropim cu ulei de masline si asezam frigaruile pe gratarul unei tavi si dam la cuptor.Tinem pana cand carnea este patrunsa si avem grija ca din cand in cand sa stropim rulourile cu sosul din tava. Servim alaturi de o garnitura si o salata.

Pofta buna!

6 comentarii:

  1. Imi place cand o mancare e prezentata aspectuos, adica placuta la vedere, conteaza mult si parca te atrage, super...

    RăspundețiȘtergere
  2. Taaaare bun!
    Nu am facut niciodata asa.
    Pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ,Mio asa zic si eu ......o mancare inainte de a baga lingura in ea ca sa vezi daca este buna trebuie mai intai sa arate bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gaby, merita incercat, cu siguranta vei fi apreciata.Pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes