Ardei umpluti cu crema de branza, la cuptor

Aveam  niste ardei prin frigider si nu stiam ca sa fac cu ei...............si mi-a venit aceasta idee.

Ingrediente:
.5 ardei (eu am avut 3 capia si 2 grasi)
.250 g branza de vaci
.250 g telemea de vaca
.2 oua
.2-3 linguri cu smantana
. ulei de masline
. marar uscat
. busuioc uscat
.cimbru uscat
. sare, piper
Mod de preparare:
Taiem capacelele la ardei, ii curatam de seminte si nervuri , ii spalam si ii lasam la scurs. Separat preparam crema de branza: amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare apoi adaugam ouale, smantana,mararul,cimbrul,busuiocul si amestecam bine.Se obtine o pasta cremoasa.Condimentam cu sare si piper si amestecam bine. Umplem ardeii cu crema de branza,astupam cu capacelele , ungem fiecare ardei in parte cu ulei de masline,ii asezam intr-un vas de yena si dam la cuptor pentru circa 15-20 min. Lasam sa se racoreasca si servim cu smantana.


Pofta buna!

3 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes