Gulas cu carne de porc

Il mancam cu mare placere atat eu cat si George.Alaturi de gogosari in otet sau ceva muraturi( asta iarna) este un pranz minunat. 


Ingrediente:
.500 g carne de porc
. 3 cepe
.2 ardei grasi
.5-6 cartofi
.1 lingurita  boia de ardei dulce
. 2 rosii
.2-3 linguri de bulion
. ulei
.patrunjel uscat
.foi de dafin
.piper boabe
. sare,piper 
Mod de preparare:
Carnea se spala , se taie sub forma de cuburi, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei incins .Se adauga ceapa taiata marunt si ardeii taiati fasii si se lasa pana se inmoaie putin dupa care se adauga cartofii taiati in sferturi ,boiaua, piperul boabe si foile de dafin.Se acopera cu apa, se adauga patrunjel uscat si se lasa sa fiarba la foc potrivit ,sub capac pana cand cartofii sunt facuti dupa care se adauga rosiile curatate de coaja si taiate marunt si bulionul desfacut in putina apa.Se mai lasa pe foc circa 10-15 min.


Pofta buna!

4 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes