Pulpe de pui marinate , la cuptor

Ingrediente
4 pulpe de pui
2-3 catei de usturoi
2 fire de ceapa verde
2 -3 linguri sos de soia
100 ml vin alb
2 linguri ulei de masline
rozmarin uscat
1 lingura cu miere
sare,piper
Mod de preparare
Facem urmatorul sos:intr-un vas punem usturoiul zdrobit,ceapa verde rupta in bucati mai mari,sosul de soia,vinul,uleiul de masline, rozmarinul si mierea.Amestecam bine , punem vasul pe foc  si lasam pana cand mierea se dizolva.Luam apoi de pe foc si lasam sa se racoreasca.
Separat pulpele de pui le asezam intr-o vas , le condimentam cu sare si piper dupa gust si apoi ungem fiecare pulpa in parte cu sosul de mai sus pe ambele parti iar sosul care ramane il turnam peste pulpe.Dam la frigider si tinem circa 1 ora dupa care asezam pulpele cu sos cu tot intr-o tava , acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor .Dupa circa 30 min. indepartam folia de aluminiu , stropim pulpele cu sosul din tava (daca este cazul putem sa mai adaugam putina apa) si mai tinem la cuptor pana ce pulpele sunt bine rumenite.Servim calde alaturi de o garnitura.Eu am prefaerat o garnitura de orez cu legume si masline.

Pofta buna!

6 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes