Rondele de crap picante, la teflon







Trebuie sa mentionez ca sursa de inspiratie pentru prepararea sosului a fost Tavi/All-Food.Multumesc Tavi !


Ingrediente
6 rondele de crap
2 linguri sos de soia dark
2 linguri sos de soia dulce
1 lingura de otet de orez negru
1 lingura sos Tabasco
cateva picaturi de ulei de masline
Mod de preparare
Intr-un bol amestecam toate ingredientele .Rondelele de crap le spalam , le lasam la scurs si apoi le ungem pe fiecare in parte cu amestecul de mai sus.Asezam rondelele intr-un vas , turnam sosul care a ramas peste ele si dam la frigider pentru circa 1 ora.Incingem tigaia de teflon si inainte de a pune rondelele in ea le mai ungem inca odata cu sos pe partea pe care urmeaza sa o punem in tigaie.Lasam sa se rumeneasca si intoarcem pe cealalta parte dar inainte de a le intoarce ungem cu sos.Cand sunt bine rumenite pe ambele parti luam rondelele , le asezam pe un platou si servim alaturi de o garnitura.Eu am folosit drept garnitura cartofi la cuptor cu rozmarin uscat.


Pofta buna!

4 comentarii:

  1. nu stiam io de ce ma trage ata incoace ! iaca am aflat!tare bun trebuie sa fi iesit.n-am folosit niciodata sosul de soia dulce la peste .dar pentru toate cele e un inceput.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata grozav si sigur este foarte bun! O zi cat mai placuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pansy, ai venit dupa miros, da?Incearca acest sos , merita.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Nely!
    O zi frumoasa si tie!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes