Crap la cuptor pe pat de morcov

Va era dor de o portie de peste?...........iata ca am sosit sa va servesc.



Ingrediente
6 bucati crap(eu am avut un crap mare, cam de 8 kg pe carel-am transat si din care am folosit si pentru aceasta reteta)
4-5 morcovi
2 lamai
1 pahar cu vin alb sec
cimbru uscat
ulei de masline
sare,piper
Mod de preparare
Curatam si apoi spalam morcovii.Ii taiem rondele mai groase si ii asezam apoi intr-o tava.Ii stropim cu putin ulei de masline si presaram peste ei cimbru uscat.Bucatile de peste dupa ce le-am spalat bine ,le stergem cu ajutorul unui prosop absorbant, le condimentam dupa gustul fiecaruia cu sare si piper si le asezam deasupra rondelelor de morcovi.Stropim totul cu zeama de la o lamaie iar cealalta lamaie o taiem cubulete mici pe care le asezam peste bucatile de peste.Turnam paharul de vin peste peste si dam la cuptor.Din cand in cand mai stropim bucatile de peste cu sosul din tava.Tinem la cuptor pana cand pestele este bine facut si rumenit.
Scoatem apoi tava din cuptor ,lasam sa se racoreasca putin si serbim pestele alaturi de rondelele de morcovi si un orez cu legume.


Pofta buna!

8 comentarii:

  1. M-am servit! Saru-mana pentru masa! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-mi place crapul umplut cu multee legume !
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. la peste categoric nu pot sa lipsesc chiar daca ajung tarziu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Grozav!!! Nu pot sa refuz asa bunatate! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pup si eu Mimmi si ma bucur ca iti place.

    RăspundețiȘtergere
  6. Teo am fost pe la tine prin bucatarie si am vazut ca si tu ai facut peste si m-am servit ca nu am putut rezista tentatiei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Licuta, esti invitata mea la o portie.Pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes