Pulpe de pui umplute,in foietaj

    Pulpe inferioare in foietaj am mai facut asa ca am zis ca bine ar fi sa fac si pulpe superioare............si am    mai zis ............hai sa le si umplu!...................deci...............zis............si hai la treaba!
Este un aperitiv apreciat atat de sot cat si de musafiri.............asa ca daca vreti sa impresionati pe cineva treceti repede la "confectionat"

Ingrediente
8 pulpe superioare de pui dezosate si fara pielita
1 foaie aluat foietaj Bella
susan
oregano
ulei de masline
1 ardei gras rosu
3 linguri de cascaval ras
1 ou
sare
piper macinat
Mod de preparare
Pulpele de pui se bat usor cu ciocanul de sntele,se spala si apoi se pun  intr-un vas in care adaugam apa cat sa le cuprinda .putina sare si dam apoi la foc unde  tinem  circa 10 min .In acest timp avem grija sa indepartam cu ajutorul unei spumiere spuma care se formeaza.Scoatem carnea cu ajutorul unei spatule pe o farfurie.In timp ce carnea este la fiert facem urmatorul amestec intr-un bol: sare,piper,oregano,cascavalul ras,ardeiul taiat cubulete mici si uleiul.Amestecam bine si ungem cu acest amestec fiecare bucata de carne pe partea interioara apoi rulam.Taiem foietajul in patrate de circa5/5 cm.Imbracam fiecare rulou de carne umpluta in foietaj,il ungem cu ou batut  si apoi tavalim  prin susan.Cand toate sunt imbracate in hainute...............hihihi.............le asezam intr-o tava captusita in prealabil cu hartie pergament.
Dam la cuptor si tinem pana cand  foietajul prinde o culoare galben-maronie iar apoi scoatem din cuptor.
Se servesc ca aperitiv atat calde cat si reci.
Va invit la masa si va doresc pofta buna!

10 comentarii:

  1. Ce-mi place ca le-ai pus in foi de andiva! Sunt super bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca sunt asa bune..Tare as vrea si eu una..Bravo Medi draga!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Primul venit, primul servi! :) Bune or fi.. deci trebuie incercate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha........sa crezi tu Simona ca esti prima!Tu stii insa ca imi esti draga asa ca te servesc cu mare placere!
      Pup si seara frumoasa!

      Ștergere
  4. Foarte interesant!!!suna bine,,,mmmmmm!!!
    O zi frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Citind reteta, cred ca am batut recordul mondial la numarul de inghitituri in sec pe minut. Ii spun pe cei de la Guiness Book, ca sa o citesc si cu ei de fatza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahahah............ce m-ai facut sa mai rad ,Haplea.Ma bucur ca iti place.
      Seara minunata sa ai!

      Ștergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes