Somn in crusta de crema branza

Este o nebunie..............cu siguranta merita repetat iar voi daca pana acuma nu ati incercat aceasta reteta  v-o recomand !

Ingrediente
4 fileuri de somn
o lingurita cimbru
o lingura ulei de masline
2 catei usturoi
o lingurita boia dulce
1 lingurita Bulgarasi de Savoare Legume
300 g telemea de vaca
zeama de la o jumatate de lamaie
2-3 linguri iaurt
cateva fire de marar verde
ulei pentru uns tava
sare dupa gust
piper macinat dupa gust
Mod de preparare
Fileurile de peste  spalate si scurse  se condimenteaza cu sare,piper,boia,bulgarasi de savoare si cimbru , se stropesc cu zeama de lamaie si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.


Intr-un bol facem  crema de branza .............dam branza pe razatoarea marea si o amestecam cu iaurtul , usturoiul pisat,mararul taiat marunt si uleiul de masline.Amestecam bine.
Impartim crema in 4 si acoperim fiecare fileu in parte cu cate o portie de crema de branza.
Dam la cuptor pentru circa 45 min. la foc moderat.
Servim cald alaturi de un pahar cu vin!
Pofta buna!

8 comentarii:

  1. ce bunatate, trebuie s-o incerc si eu! n-am mai auzit pana acum de o asa reteta, dar cred ca e delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. o combinatie foarte interesanta! arata excelent!

    RăspundețiȘtergere
  3. wow ce frumos , nu m-as fi gandit ca ai facut cu telemea cand am vazut branza aia topita , super bun si sanatos daca e telemea, te pup Medi si iti doresc un An nou bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An nou cu toate cele bune si la tine Sylvia!
      Telemeaua vine amestecata cu iaurtul si uleiul si din cauza asta iti da senzatia ca este ca o crema.Pup!

      Ștergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes