Crap cu spanac

La inceput de An Nou va spun La multi ani cu toate cele bune!

Si daca este seara de Revelion, se stie , se mananca peste.Deci, sa incepem anul cu o reteta al carui ingredient este pestele,si care dupa cum bine stiti mie imi place tare mult.......si nu numai mie ci si familiei mele.Peste si spanac.......doua ingrediente care, zic eu,se" pupa" .....hahaha.....foarte bine si care fac deliciul papilelor mele gustative.Sper ca si ale voastre!

Ingrediente
4 felii de crap
ulei de masline
sos de soia
sare
piper macinat
Pentru spanac
250 g spanac congelat
1 ceapa
1 cescuta lapte(circa 100 ml)
unt cat o nuca
sare
piper macinat
Mai avem nevoie
1 catel de usturoi
150 g rosii cuburi Sun Food
1 lingura ulei de masline
Mod de preparare
Bucatile de peste se condimenteaza cu sare si piper si se ung cu ulei de masline si sos de soia.
Se aseaza pe gratarul unei tavi ,in care am pus o cana cu apa ,si se dau la cuptor.Tinem pana cand carnea este bine facuta si frumos rumenita.
In timp ce pestele este la cuptor ne ocupam de spanac.
Eu am avut spanac pus la congelator ast' vara.
Lasam spanacul la dezghetat si apoi il stoarcem bine de apa in maini.Taiem spanacul cu cutitul nu foarte mic,mie imi place mai grosier..
Punem untul intr-o cratita si dam la foc.
Taiem ceapa marunt si o punem la calit.
Cand aceasta se inmoaie adaugam spanacul,laptele si lasam la foc mediu pana cand  scade si spanacul este bine facut.Daca mai este nevoie mai adaugam lapte.
Condimentam cu sare si piper.
     Taiem usturoiul felii subtiri si il calim in ulei .
Scoatem usturoiul si adaugam rosiile cuburi .
Condimenta cu sare si piper.
Lasam pe foc circa 5 min.
Urmeaza montarea.......avem nevoie de 2 farfurii pe care asezam cate o bucata de peste .
Pe fiecare bucata de peste venim cu cate 2-3  linguri de spanac.Acoperim cu o bucata de peste peste care adaugam rosiile usturoiate.
Este delicios!
Si ca sa va convingeti va invit la masa!
Pofta buna!


8 comentarii:

  1. Esti o draguta Maria, si-ti multumesc. Sa ai si tu un An nou plin de minunatii ! Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru idee, arata super! Nu m-am gandit la combinatia peste cu spanac, dar avand in vedere ca imi plac amandoua, iar crapul e pestele meu favorit, ma tenteaza sa o incerc :) La multi ani! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ,Simona si mie imi place atat crapul cat si spanacul si mi-am zis ca nu are cum sa iasa ceva rau.Pup!

      Ștergere
  3. Mmmmmmm Medi, bun de tot. An 2015 cu multa sanatate si noroc, va pupam!

    RăspundețiȘtergere
  4. waw,asa ceva nu am facut dar nu-i tarziu!!
    Eu am facut dar pus alaturi de peste insa al tau e bestial,am scris reteta!
    Pup Medi si LA MULTI ANI!!(inca o data)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaaaa, am vazut ca ai facut si tu Lulu si ma bucur nespus ca ti-a placut!
      Pup!

      Ștergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes