Pulpe de pui imbracate in bacon

Se pot servi ca si aperitiv dar si pe post de fel principal alaturi de o garnitura.

Ingrediente
4 pulpe de pui inferioare
8 felii bacon crud-uscat
1 lingura rasa Maggi Ideea zilei Pui fraged picant
cimbru uscat
sare
piper macinat
ulei de masline
Mod de preparare
Pulpele de pui se spala si apoi se pun intr.in vas cu apa rece (punem apa cat sa le acopere) si un praf de sare.
Dam la foc si cand incepe sa fiarba ,spumam.
Lasam pe foc pana cand pulpele sunt bine fierte.
Scoatem pulpele din apa ,le stergem cu un prosop de bucatarie,le stropim cu ulei si apoi le condimentam cu sare,piper, cimbru si Maggi Ideea zilei Pui fraged picant.
Imbracam fiecare pulpa in parte in cate 2 felii de bacon.
Asezam pulpele pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor ,la 180 grade si tinem pana cand baconul este frumos rumenit.
Se servesc atat calde cat si reci.
Pofta buna!

3 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes