Salata in straturi la cupa

    Nu am sa dau cantitati ,e la alegerea voastra cat puneti...dupa placul si gustul fiecaruia.

Ingrediente
salata verde
porumb din conserva
masline feliate
piept de pui dezosat
maioneza
caju
oua fierte
patrunjel verde
Mod de preparare
Salata se curata,se spala ,se lasa la scurs(sau daca ne grabim se tamponeaza intre 2 bucati servetele de bucatarie) si se rupe in bucati cat mai mici.
Atat boabele de porumb cat si maslinele se spala in apa rece si apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare.
Cand este gata ,bine fiert, se scoate din vasul in care a fost fiert si se lasa sa se raceasca.
Se taie  cubulete sau se rupe fasii.
    Asamblarea salatei in cupe
Primul strat este cel de salata,urmeaza un strat de boabe de porumb,unul de masline feliate si apoi un strat de cubulete de piept de pui.
Ultimul strat o sa fie cel de maioneza.
Deasupra maionezei presaram patrunjel verde tocat.
Adaugam cateva boabe de caju,o maslina si cate o junatate de ou fiert taiat in doua.
Se lasa cateva ore(2-3) la frigider.
Cand servim avem grija sa amestecam maioneza cu ingredientele adaugate in cupa.

Pofta buna ca e buna!

4 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes