Un premiu si o provocare

Un premiu si o provocare la patrat..................oooooooooooo, ce bucurie...............)))) Acesta este premiul........................un premiu dulce si bun...........................)))))) Iar provocarea suna cam asa...........care sunt primele 10 lucruri care ma fac fericita...................uffffffffffff,greu....................dar nu imposibil.............................))))) Hai sa vedem: 1.prezenta si dragostea parintilor mei 2.afectiunea sotului meu 3.fericirea si sanatatea familiei mele si a prietenilor mei 4.cand pot bucura pe cineva 5.ca a sosit primavara cu curcubeul ei de culori ,cu miros de iarba verde si cu sarbatoarea Invierii Domnului 6.cand sunt inconjurata de familie si prieteni dragi mie 7.cand ma trezesc dimineata si soarele imi bate in geam 8.vacantele, oriunde ar fi ele 9.o floare, un cuvant drag, cateva randuri scrise , un telefon cu ocazia sarbatorilor 10.faptul ca sunt aici cu voi "Autoarele " acestui premiu si a provocarii sunt dragele mele Laura si Sarah care de fiecare data cand au ocazia imi fac cate o surpriza placuta. Le pup cu mult, mult drag si le imbratisez la fel..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar premiul si provocarea nu le tin numai pentru mine ,le ofer mai departe unor persoane tare dragi mie:ALIALEXA, FLEUR,VIO,NAINA,DANNA,VERA,ALEXY'S.

6 comentarii:

  1. D-na Maria mi-am ridicat premiul pentru care va multumesc din inima , si nu in ultimul rand va doresc un Paste fericit si luminat !
    va imbratisez cu drag de departe !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc tare mult. A fost o adevarata surpriza dar si o noutate in privinta provocarii.Le accept cu placere si va urez un Paste Fericit alaturi de cei dragi:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos...pt premiu si provocare...o adevarata surpriza,incerc sa le ridic cat de curand posibil...:)
    Sarbatori Pascale Fericite alaturi de cei dragi!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fleur , ma bucur ca ai ridicat premiul.
    Multumesc pentru urari si iti doresc si eu un Paste fericit alaturi de cei dragi tie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Danna, te pup cu mult drag si iti doresc un Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  6. Alexy's ma bucur ca ti-a facut placere.
    Paste fericit alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes