Prefer acest preparat in special primava cand totul este verde si proaspat.
Ingrediente
.2 piepti de pui dezosati
.8-10 fire de ceapa
.8-10 fire de usturoi
. 1 pahar de vin alb
.ulei
.piper boabe
.2-3 foi de dafin
.1 legatura marar
.1 legatura patrunjel
.1/2 l suc de rosii
.sare piper
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fisiute sau cuburi, se spala , se lasa la scurs, se sareaza si se rumeneste in uleiul incins.Cand sunt gata rumenite bucatile de pui se scot cu ajutorul unei palete pe o farfurie si se tin la cald.
.2 piepti de pui dezosati
.8-10 fire de ceapa
.8-10 fire de usturoi
. 1 pahar de vin alb
.ulei
.piper boabe
.2-3 foi de dafin
.1 legatura marar
.1 legatura patrunjel
.1/2 l suc de rosii
.sare piper
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fisiute sau cuburi, se spala , se lasa la scurs, se sareaza si se rumeneste in uleiul incins.Cand sunt gata rumenite bucatile de pui se scot cu ajutorul unei palete pe o farfurie si se tin la cald.
In uleiul in care am rumenit bucatile de carne se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt .
Cand ceapa si usturoiul sunt gata calite se stinge cu vin, se adauga putina apa si apoi bucatile de carne,piperul boabe,foile de dafin.Se lasa sa dea in cateva clocote .Se adauga sucul de rosii, mararul taiat marunt si se potriveste de sare si piper.Se lasa sa scada bine sosul , se trage de pe foc si se aromatizeaza cu patrunjel verde.
o sa incerc si eu reteta, e excelenta!!!
RăspundețiȘtergerebuna reteta desi eu nu ma dau in vant dupa stufat...felicitari...pupici
RăspundețiȘtergereSthepania, merita incercata.........pup!
RăspundețiȘtergereAliaalexa,nici eu nu sunt fan stufat dar o data pe an il fac si atunci il mananc cu placere.De fapt adevaratul stufat este cu carne de miel.
RăspundețiȘtergereTe pup si iti doresc o zi buna!
uite ca nu m-am gandit sa fac stufat din pui !buna idee ! bravo !
RăspundețiȘtergerePansy,incearca ....mie imi place, sper sa iti placa si tie.
RăspundețiȘtergereO seara minunata!
O idee buna pt. felul II!
RăspundețiȘtergeresincer nu am facut stufat niciodata de cand sunt ccasatorita.curios lucru, nu-i asa? doar gatesc foarte des carne de miel desi cred ca mai mult mi-ar place cu pui ,asa cum l-ai facut tu.arata foarte bine.pup cu drag
RăspundețiȘtergereExcelent arata, imi place tare reteta asta. Din pacate nu am reusit sa fac anul asta ca nu am gasit aici usturoi verde ...Super prezentare !
RăspundețiȘtergereVotat :) sa stii ca nu uit si te votez in fiecare zi, pupici !
RăspundețiȘtergereLiana ma bucur ca ti-am dat o idee.......pup!
RăspundețiȘtergereSarah, adevaratul stufat este cu carne de miel.Pup si eu !
RăspundețiȘtergereSylvia, iti multumesc tare mult pentru vot si pentru sustinere!Esti o draguta.Pup!
RăspundețiȘtergere