Salata de paste fusilli, porumb si carote pariziene

Ingrediente
400 g paste fusilli fara ou
200 g porumb din conserva
200 g carote pariziene
1 legatura patrunjel verde
ulei de masline
otet balsamic
sare,piper
Mod de preparare
Se fierb pastele in apa cu un strop de sare, conform instructiunilor de pe ambalaj,apoi se scurg de apa ,se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.Porumbul din conserva se scurge ,se spala cu apa rece si se lasa si el la scurs intr-o strecuratoare.Carotele se fierb in apa , dupa care se scot pe o farfurie cu ajutorul unei palete.
Taiem patrunjelul marunt.
Amestecam pastele cu porumbul, carotele ,patrunjelul.Adaugam ulei si otet dupa gust, la fel si sarea si piperul.Amestecam bine.





O salata minunata pentru zile de vara dar si o mancare usoara de post .
Pofta buna!

6 comentarii:

  1. Ce bunatate!
    Medi, multumesc mult de vizita si de urari!
    Pup de 1000 de ori!

    RăspundețiȘtergere
  2. arata grozav.n-am vazut niciodata morcovi de forma asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte buna salata si arata si minunat!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mari si eu te pup si pe tine si pe Vero.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pansy, sincer nu mai stiu de unde i-am luat ..........dar cred ca de la Carrefour ca eu de pe acolo imi fac cel mai des cumparaturile.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc de comentariu si vizita Janet!Pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes