
Ingrediente:
- 1 foaie aluat foietaj
-250 g carne de porc impanata
-250 g ficat de porc
-2 carnati afumati
- 2 cepe
-ulei
- 3 oua
- marar
- cimbru
-seminte de susan
- sare, piper
Mod de preparare:
-250 g carne de porc impanata
-250 g ficat de porc
-2 carnati afumati
- 2 cepe
-ulei
- 3 oua
- marar
- cimbru
-seminte de susan
- sare, piper
Mod de preparare:
Ficatul se spala si apoi se taie cuburi mai mari care se pun intr-un vas cu apa rece si se dau la foc.Se spumeaza din cand in cand iar cand ficatul este gata fiert se scoate din apa cu ajutorul unei palete si se lasa sa se racoreasca .
Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat si ficatul.
Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat si ficatul.
Separat se curata ceapa , se taie si se pune la calit .







ce minunata rulada !parca nici nu s-au terminat sarbatorile ! sau macar asa ne mai amintim de ele ! am lipsit ceva si am vazut multime de bunatati pe aici ! sa ai un an nou fericit si cu impliniri cat mai multe !
RăspundețiȘtergereCe bine arata rulada....mmmmm.Medi draga,cu miile de scuze,astazi am realizat ca te-am pierdut din lista,si mai sunt cateva bloguri,,,nu stiu ce s-a intamplat,,,,,dar am vazut ca ai mai gatit de la ultima mea vizita si mie nu mi-a aparut,,,,,am sa corectez neatentia mea.Te pup cu mare drag!!!!
RăspundețiȘtergerece bine arata!o minunatie!
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita si de urari Pansy.Mi-a fost dor de tine si ti-am simtit lipsa.Pup!
RăspundețiȘtergereMirela...........hahaha.Se mai intampla.Si eu te pup cu drag!
RăspundețiȘtergereGeta, multumesc!
RăspundețiȘtergereArata extraordinar!!! Multumesc pt reteta.
RăspundețiȘtergereVicky