Ingrediente
3 cotlete de porc cu os
2 linguri ulei de masline
3 catei de usturoi
boia
busuioc uscat
patrunjel uscat
oregano uscat
3 linguri cu vin
sare,piper
Mod de preparare
Cotletele le batem usor cu ciocanul de snitele .Separat intr-un vas facem urmatorul amestec:se amesteca usturoiul zdrobit cu busuiocul, patrunjelul, oregano si boiaua.Turnam uleiul putin cate putin , apoi vinul si apoi condimentam dupa gust cu sare si piper.Turnam acest amestec peste cotlete si dam la frigider pentru 4-5 ore dupa care scoatem si asezam cotletele intr-o tava unsa cu putin ulei si dam la cuptor pana se rumenesc.
Servim cu o garnitura de orez cu porumb.
Pofta buna!
Cotlet de porc marinat in ierburi aromate
maria mihalache
●
sâmbătă, 15 ianuarie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Popular Posts
Search this blog
Despre mine
...imi place PRIMAVARA(poate pentru ca m-am nascut in acest anotimp!!!),imi plac florile( ...si in mod deosebit trandafirii albi),imi place sa calatoresc(sa imi umplu sufletul cu tot ce este frumos...),imi plac oamenii( cu bune si ...mai putin bune).......dar imi place sa si bucataresc......si d'asta sunt aici! Usa bucatariei mele este deschisa tuturor.......va rog intrati, nu ezitati! BINE ATI VENIT!
Translate
Blog Archive
.
super reteta!sigur o voi incerca!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place Geta.Daca o vei testa te rog sa-mi spui daca ti-a placut.Pup!
RăspundețiȘtergere