Cotlet de porc marinat in ierburi aromate


Ingrediente
3 cotlete de porc cu os
2 linguri ulei de masline
3 catei de usturoi
boia
busuioc uscat
patrunjel uscat
oregano uscat
3 linguri cu vin
sare,piper
Mod de preparare
Cotletele le batem usor cu ciocanul de snitele .Separat intr-un vas facem urmatorul amestec:se amesteca usturoiul zdrobit cu busuiocul, patrunjelul, oregano si boiaua.Turnam uleiul putin cate putin , apoi vinul si apoi condimentam dupa gust cu sare si piper.Turnam acest amestec peste cotlete si dam la frigider pentru 4-5 ore dupa care scoatem si asezam cotletele intr-o tava unsa cu putin ulei si dam la cuptor pana se rumenesc.
Servim cu o garnitura de orez cu porumb.

Pofta buna!

2 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes