Mini tarte cu carne tocata si branza

Mi-a ramas ceva  carne de la Drobul de Craciun(3)http://mmihalache.blogspot.com/2012/01/drob-de-craciun-3.html ...................si ce sa fac cu ea  decat niste mini tarte, le-am zis eu.....))))

Ingrediente
o mana de carne de la drob (vezi reteta)
1/2 foaie aluat foietaj
 branza de oaie rasa
unt
Mod de preparare
Ungem o forma de ceramica(sau orice alta forma care merge la cuptor) cu unt si  o tapetam cu aluat de foietaj apoi punem carnea 

si deasupra radem niste branza.
Dam la cuptor si cand este bine facuta si frumos rumenita scoatem.
.Lasam sa se raceasca si apoi scoatem  cu grija din forma.
Servim atat rece cat si calda.
Pofta buna!

11 comentarii:

  1. cine m-a pus sa intru...........arata delicios!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vizita ta Top Cuisine avec Lavi ma bucura asa ca placerea este de partea mae.
    Te pup si iti doresc o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pup si eu Dia si iti doresc o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Licuta ,multumesc de vizita si comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Super arata!!! Si eu am tras aseara o placinta cu ciuperci si pui yamyyy....pup Medi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiu Ruxy ca si tu esti specialista in tarte.Pup.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am inghitit in sec! Am carnita dar n-am foitaj si mi-e lene sa fac.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes