Crap in crusta de rosii deshidratate

Inca o reteta de peste......sper sa va placa!

Ingrediente
1 crap (2-3kg)
2 linguri ulei de masline
5 linguri cu rosii deshidratate
zeama de la o lamaie
1 lamaie
sare
partunjel verde
 Pentru garnitura
3 morcovi
rozmarin
ulei de masline
Mod de preparare
Pestele se curata de solzi si de intestine,se spala si se lasa la scurs dupa care se condimenteaza cu sare .atat pe exterior cat si in interior.Rosiile deshidratate se pun intr-o cana peste care adaugam apa atat cat sa le acopere.Tinem circa 10 min dupa care scurgem apa si amestecam rosiile cu zeama de la  lamaie si uleiul.Cu acest amestec ungem pestele pe ambele parti  dar si in interior.Taiem lamaia rondele si "impanam"pestele cu ele.Asezam pestele pe gratarul unei tavi in care am pus rondele de morcovi stropite cu ulei si condimentate cu rozmarin.Adaugam o cana cu apa in tava,acoperim tava cu folie de aluminiu  si dam la cuptor.Tinem 1 ora dupa care indepartam folia cu grija si mai lasam la cuptor pana cand pestele este bine facut si frumos rumenit.
Asezam pestele pe un platou,asezonam cu patrunjel verde si servim alaturi de rondelele de morcovi.
Va doresc pofta buna!

28 comentarii:

  1. Delicios la maxim!In fiecare zi as manca peste, preparat in toate felurile:)Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Simplu si gustos;iar sunt prima,iar mananc tot da stiu ca nu te superi;te pup si o seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Medi draga,nu continui sa ma uimesti cu retetele tale de peste!Le ador!

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria m-ai innebunit cu pestele!!! Imi place de mor! Ieri am mancat niste salau fiert cu cartofi si mujdei de usturoi.. asa ca la tara..;) dar tot vreau si de la tine putin ;) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunat si ce pofta mi-ai facut.
    te pup, sa ai weekend fain.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu iti propun sa vin cu desertul, cand mai pregatesti peste

    RăspundețiȘtergere
  7. Medi draga,mi-ai dat o idee grozava!

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow! Senzatie Medi! Puuup si seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. pfuai cum arata!!!! Parca e viu! L-ai aranjat suuuper!Pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Maria,daca esti draguta sa schimbi noua mea adresa www.teobucatar.ro.Mersi si pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Inca o reteta superba cu peste asa cum iti place tie...
    Felicitarile mele Medi scumpa!
    Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
  12. Numai delicii ati facut draga doamna, Despre Tudor Gheorghe, il chemama acum. Este pe aici prin oras.

    RăspundețiȘtergere
  13. Licuta,pentru ca si mie imi place pestele si il prepar destul de des imi place sa il fac in diverse moduri.
    Te pup si eu si iti doresc o seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  14. Hahaha......Lulu ai crezut tu ca esti prima dar se pare ca Licuta ti-a luat-o inainte.Te servesc cu mare drag pentru ca stiu ca esti fan peste.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma bucura tare mult cuvintele tale,Teo!
    Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  16. Fancy Cake,te astept la masa.
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  17. Antonina si mie imi place pestele cu mujdei de usturoi si mamaliguta..........mmm......eu nu ma satur niciodata de peste,imi place tare mult.Te servesc cu mare placere !Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  18. Daaaaaaaaaaaaaaaaaa,sunt de acord Cristina!

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc,Sidonia si ma bucura aprecierile tale.
    Seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  20. Dan si Ionela,eu dau pestele voi tortul si il invitam si pe Tudor Gheorghe............ei,ce spuneti?...............hihihi.
    Va admir pentru tot ceea ce faceti!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes