Crap la punga maggi

Dupa cum bine stiti George a fost in Delta si bineinteles ca nu a venit cu tolba  goala.............a adus ceva crap si ceva icre................icrele le-am sarat si le-am pus in borcan la frigider iar pestele l-am curatat,transat si facut pachetele pentru congelator.Primul pachetel  a fost gatit si deja mancat...................))

Ingrediente
6 bucati de crap
2 pungi maggi
3 catei de usturoi
ulei de masline
zeama de la o lamaie
sos de soia
sare
piper macinat
Mod de preparare
Se face un sos din sare, piper, usturoi zdrobit, ulei de masline, zeama de lamaie si sos de soia.
Cu aceast sos  se unge bine fiecare bucata de peste.
In fiecare punga punem cate 3 bucati de peste.Cum a mai ramas sos l-am impartit in cele doua pungi.Inchidem pungile la gura ,facem cateva gauri cu ajutorul unei scobitori si apoi asezam pungile pe gratarul unui vas in care am pus o cana cu apa.
Dam la cuptor si tinem pana cand pestele este bine facut si rumen.
Desfacem cu grija pungile .
Servim cald alaturi de o garnitura(eu am ales cus-cus cu legume) si un pahar cu vin.
Va astept la masa si va spun pofta buna!

20 comentarii:

  1. Un peste gatit de tine nu as refuza. Este bun!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. E o grozavie, de bun! Eu as manca peste in fiecare zi. Si mai ales proaspat prins. Cu prima ocazie fac si eu reteta ta, Medi. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa ii pregatesc si eu mamei in postul Craciunului!Super!

    RăspundețiȘtergere
  4. Delicios, nu refuz nicio mancare cu peste la cuptor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucura spusele tale,Cristina!
    Seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu te refuz!Acus vin:)Delicios la maxim!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu mare drag te astept la masa ,Mandala!Ma bucur ca iti place!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici eu Dia nu spun niciodata NU cand este vorba de o portie de peste.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doina G si tu fan peste?.........este o reteta pe cat de usoara pe atat de buna!Cu siguranta iti v-a place!Spor la "confectionat"
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Rocs, chiar te rog sa o delectezi pe mama ta, careia stiu ca ii place pestele, cu un peste preparat dupa aceasta reteta.Poti folosi orice fel de peste.
    Seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  11. Paula,iti place doar pestele preparat la cuptor?
    Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  12. Alinutzika ,a fost si proaspat si a fost crap de Dunare.........deci a fost tare gustos.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Heeeeeeeeeeeeeeeei,Licuta si la tine am vazut ceva bun..........o plachie..............facem schimb?
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  14. Specialista la peste cu esti, sigur este gustos.
    Felicitari pentru prezentare.imi place mult.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes