Bilute de branza de capra cu patrunjel verde

Nu sta prea mult pe ganduri cand cineva trebuie sa vina in vizita in urmatoarele 30 min..
Acest apertiv este pe cat de simplu, pe atat de bun si repede de "confectionat".
Minunat cand esti in criza de timp.
Ingrediente
300 g branza proaspata de capra
2 linguri cu smantana
ulei de masline
patrunjel verde
piper macinat
Mod de preparare
Cu ajutorul unei furculite pasam branza de capra apoi amestecam cu smantana.
Omogenizam bine si adaugam putin ulei de masline astfel incat pasta obtinuta sa poata fi usor modelata sub forma de bilute.
Condimentam cu piper si apoi amestecam cu patrunjel verde tocat si formam bilute pe care le dam la frigider pentru circa 30 min. si servim apoi cu paine prajita.

Pofta buna!

24 comentarii:

  1. Ce bunatati!!!! Si ce...verde arata...fix pe gustul meu! M-am inrolat la blogul maini de aur by Mediii!

    RăspundețiȘtergere
  2. yamiiii,,,ce bunatateeee!!!!mmmm,,,,,puppp!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de bine arata!!!... Multumim de idee!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Meeeeeeeeeediiiiiiiii... Arată suuuuuuuuuper! Bunăciune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un aperitiv rapid si de efect! Un premiu si doua lepse te asteapta la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai la mine pe blog un premiu care te asteapta sa-l ridici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca vrei sa faci bani din ceea ce scrii, incearca Blogmoney si inscrie-te!
    Daca ai vreo nelamurire poti intra pe blog la mine si te pot ajuta.
    La cerere va pot arata dovezi de plata si de peste 300 ron primite de la Blogmoney!
    Link de inscriere http://aff.blogmoney.com?aid=2647&acid=223

    RăspundețiȘtergere
  8. Ruxy, ma bucura vizita ta si te mai astept cu mare drag.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felis, cu multa placere, ma bucur ca iti plac.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ionix, bine ne-am gasit si pe aici.Ma bucura vizita ta si oricand esti binevenita la mine in bucatarie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc,Vio.Fug sa vad despre ce este vorba.Pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes