Ciolan afumat cu cartofi la cuptor

Ei bine , stiu ca o sa spuneti...................e post, Maaaaaaaarie..................si eu voi spune: cand am "confectionat" aceata fripturica nu era post..........hahaha.Na , ca v-am pacalit.Deci e expirat , nu cred ca o sa vreti...............hahaha.


Ingrediente
4-5 cartofi
un ardei gras
un ciolan afumat dezosat (circa 500g)
1 pahar cu vin alb sec
ulei de masline
boia
ierburi de provence
sare, piper
Mod de preparare:
Curatam cartofii, ii spalam ,ii taiem rondele si ii asezam intr-un vas .Condimentam dupa gust cu boia, sare si piper.
Taiem ciolanul afumat in bucati ca pentru friptura si asezam bucatile peste cartofi.Ardeiul gras il taiem fasii pe care le intercalam printre bucatile de ciolan. Condimentam totul cu ierburi de provence si stropim cu ulei de masline si vin.
Acoperim vasul cu folie de aluminiu si dam la cuptor .Cu circa 15-20 . min. inainte de a fi gata (dupa ce tinem aproximativ o ora si jumatate) scoatem folia si lasam sa se rumeneasca bine.
Scoatem din cuptor si servim calda alaturi de un pahar cu vin.
Pofta buna!

6 comentarii:

  1. Medi,eu nu pot sa tin post,pentru ca guvernul ma obliga sa-i hranesc zilnic,,,asa ca ala nu-i mai post,,,,,deci,,eu vreau si expirata,,,yamiiii!!pupp!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu vreauuuuu...tin post doar miercurea si vinerea...asa ca, da-ncoace o farfurie ;-)

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes