Crap prajit cu lamaie

Stiu .......cei care nu sunt prieteni cu pestele vor spune.....iar peeeeeeeeeeeeeeste!!!!!!

Ingrediente
4 felii de crap
zeama de la o lamaie
1 lingura de ulei de masline
oregano
ulei pentru prajit
faina
sare
piper macinat
Mod de preparare
Se spala bucatile de peste si se usuca cu ajutorul unui prosop absorbant. 
Facem un sos din ulei de masline,zeama de lamaie ,oregano ,sare si piper si turnam peste bucatile de peste.Dam la frigider pentru circa 30 min. apoi scoatem pe rand bucatile de peste ,le dam prin faina ,scuturam surplusul  si prajim in ulei incins.Cand este bine facut si frumos rumenit pe o parte intoarcem si prajim si pe cealalta parte.Scoatem bucatile de peste pe un prosop absorbant si servim imediat ,cu lamaie si garnitura dupa preferinta.


Pofta buna!

14 comentarii:

  1. Wooow, mor de pofta!!! Daca maine nu-mi fac peste lesin!!!!! Al tau arata super bine! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bineinteles ca vreau o bucatica:))Arata asa de bine!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata super bine.Am facut si eu dar pe gratar si cu saramura,maine vin cu reteta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar peeeeeeeeeste! Yupppy!
    Si atat de bun!Cu mamaliguta si mujdei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau sa vin cu mamaliguta si mujdeiul.Pot,pot,pooooot?Pupicei multi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Uite cum vine Licuta dupa miros.....hihihi.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmm..............Milica,astept saramura,de mult nu am mai facut si chiar ca mi-ai dat o idee.Multumesc si pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Fancy Cake.....hahaha.....nu degeaba am scris eu ............iaaaaaaaaaaaaar peeeeeeeeeeeeeste.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum sa nu Dia,te astept sa vii cat mai repede.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cine ar putea sa zica Nu la peste???? Eu una nu cred ca se poate asa ceva! Exista doar mi-e lene sa-l fac, nu-mi mai trage hota ok mirosu si mi se umple casa cu 'peste' si bla bla-uri din astea! La faza cu hota ma incadrez eu ;) Imi place de mor crapu, cred ca stii deja ;) instant drool ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Antonina ,eu am bucatarie deschisa si din cauza mirosurilor care se imprastie in toata casa renunt la multe mancaruri sau le fac mai rar...........ufffffffffffffff.Stiu ca esti fan peste si ma bucur ca iti place.
    Pup si seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes