Prajitura rapida cu branza de vaci fara aluat

Cand nu ai chef de stat prea mult in bucatarie dar ai pofta de ceva dulce.

Ingrediente
500 g branza de vaci grasa
500 g smantana
8 oua
7 linguri zahar
7 linguri faina
1 pulbere de copt
coaja rasă de la o portocală
2 plicuri zahar vanilat
Mai avem nevoie de
zahar pudra pentru pudrat
Mod de preparare
Intr un bol amestecăm cățelul cu smantana.
Amestecam zaharul cu zaharul vanilat.
Se amestecă cu zahăr și se adaugă peste compoziția de mai sus.
Amestecam fina cu copt praf, cernem si se incorporeaza in amestecul de mai sus.Trebuie sa rezulte o aluat de consistenta a smantani mai groase.
Adăugați și coaja rasă de portocală (eu am dat o prin razatoarea mare) și amestecam.
Captusim o tava 36/24 cm cu hartie de copt si turnam compozitia.
Nivelam.
Dam la la cuptor la 180 de grade.
Cand prajitura e bine facut si o frumoasa rosnita scoateti tava din cuptor si lasam la racit.
Feliem si pudram cu zahar pudra.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes