Chec 100

 Un chec de nota 💯 😂😂😂... nuuuuu, nu asta am vrut sa spun dar nu i rău chiar dacă am spus o😂

L am numit asa pentru ca, după cum v ați dat sigur seama, o parte din ingredientele folosite sunt la suta de grame. 

Pentru acest chec poți folosi ingrediente pe care le ai la îndemână prin frigider. 

O rețetă simpla dar tare gustoasa. 


Ingrediente

100 g salam

100 sunca

100 porumb boabe

150 g cașcaval ras

3 oua

100 ml lapte 

100 g faina

1 ardei rosu kapia

pătrunjel uscat

sare

piper

1 linguriță praf de copt

Pentru decor 

pătrunjel uscat

roșii cherry

1 galbenus

2 linguri lapte

Mod de preparare

Tăiem cubulețe salamul, șunca și ardeiul kapia.

Radem cașcavalul.

Amestecam salamul, șuncă, boabele de porumb, cașcavalul ras, ardeiul kapia.

Batem ouăle, adăugăm laptele peste ele și turnam peste amestecul de ingrediente solide.

Cernem faina, o amestecam cu praful de copt și o incorporam în amestecul de mai sus, amestecând.

La final adăugăm pătrunjelul.

Potrivim de sare și piper. 

Turnam compoziția într o tava de chec tapetata cu hârtie de copt.

Batem gălbenușul, adăugăm laptele și ungem checul. 

Presaram pătrunjel uscat. 

Decoram cu jumătăți de roșii cherry.


Dam la cuptor la 180 grade, timp de circa 40 min.

Când checul nostru este gata, frumos rumenit și bine facut(facem testul scobitori), scoatem tava din cuptor.


Se poate servi atât rece cât și cald. 


Poftă bună! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes