Cordon bleu

Imi place teribil de mult.....................))))Ingrediente: -2 piepti de pui dezosati -4 felii de sunca -4 felii de cascaval -2 oua -2 linguri de faina-2-3 linguri de pesmet -oregano -sare,piper -ulei de palmier
Mod de preparare:
Se spala,se lasa la scurs,se taie pe mijloc fiecare piept in parte si se bate usor cu ciocanul.Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper si oregano.Pe fiecare bucata de carne se pune cate o felie de sunca presata si cate o felie de cascaval.Se ruleaza iar fiecare rulou se prinde in scobitori sa nu se desfaca.Se trece apoi fiecare rulou prin faina, prin ouale batute si la sfarsit prin pesmet.Se pun la prajit in uleiul incins,intorcandu-se de pe o parte pe alta.Dupa ce au capatat o culoare aurie se scot pe un prosop absorbant de bucatarie.
Se servesc calde alaturi de diverse garnituri.
Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Fetelor mele le place ft mult cordon bleu, fac si eu destul de des,arata super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place tare mult,este gustos.Multumesc de vizita si aprecieri!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hallo Maria,

    de minune aratä Cordon Bleu ästa.Compliment
    Si eu sint un Fan....

    Multe Salutäri din Nürnberg Jacob

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Jacob
    Ma bucur ca iti place...........nu-i asa ca este bun?

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes