Muschiulet de porc impanat


Ingrediente
1 bucata de muschiulet de porc
1 rosie
cateva felii de kaizer
cateva felii de branza(eu am folosit de capra ,d-asta aveam in casa)
2-3 linguri iaurt
2-3 catei de usturoi
marar uscat
rozmarin uscat.
sare,piper
Mod de preparare
Muschiuletul de porc se spala si apoi se cresteaza in cateva locuri avand grija sa nu taiem pana jos carnea.Asezam muschiuletul pe o folie de aluminiu .
Condimentam carnea cu sare si piper dupa gust si il ungem bine cu un amestec preparat din cateva linguri de iaurt si cativa catei de usturoi zdrobiti.In fiecare taietura facuta punem cate o felie de rosie , una de kaizer si una de branza.Presaram marar si rozmarin . Imbracam bine muschiuletul in folia de aluminiu si apoi dam la cuptor pentru circa 45 min.dupa care desfacem usor folia si mai lasam 20-30 min. la cuptor pentru o buna rumenire.Servim alaturi de o garnitura de piure de cartofi .

Pofta buna!

5 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes