Penne în sos de roșii, cu ton și mozzarella, la cuptor

Pastele acestea sunt pe cât de simple și ușor de confecționat, pe atât de delicioase. Raducu este fan paste, iar acestea sunt printre preferatele lui. Cea mai buna dovada ca sunt apreciate este faptul ca nu am reușit sa fac măcar o poza cu ele în farfurie. S au mâncat la rapid, cu o placere deosebita! Asta ma bucura tare mult și mai ales când auzi... mmm... cât de bune sunt, mai vreau o porție!... satisfacția este imensa. 

Eu am folosit penne fără gluten dar puteți folosi orice alt fel de paste. 

Ingrediente

250 g paste

1 conservă ton bucăți în ulei(140g)

150 g mozzarella

250 ml suc de rosii

sare

piper

Mai avem nevoie

unt pentru uns tava

Mod de preparare

Pastele se fierb în apa cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. 

Punem sucul de roșii într o tigaie, adăugăm și o ceașcă de apa(din apa în care au fiert Pastele). Adăugăm și tonul cu tot cu ulei. Condimentam cu sare și piper și lăsăm la foc mic circa 8 - 10min.

Dupa ce pastele au fiert, le strecuram. 

Ungem cu unt o tava și adăugăm pastele.


 Peste paste turnam sosul de roșii cu ton. 

Deasupra radem mozzarella. 

Dam la cuptor pentru circa 10 min. 

Se servesc calde! 


Pofta buna! 









0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes