Brioșe cu cubulețe de telemea

Aceste brioșe sunt alegerea potrivita pentru micul dejun, pentru pachețelul la școală/serviciu sau drept aperitiv la o masa în familie sau alături de prieteni. 



Ingrediente 

200 g faina

200 ml lapte

3 oua

200 g cascaval ras

80 ml ulei

2 linguri iaurt gras

12 cuburi de telemea 

1 lingurita praf de copt

pătrunjel verde

sare

piper



Mod de preparare 

Batem ouăle cu un praf de sare. 

Adaugam pe rand laptele, cașcavalul, iaurtul, uleiul și amestecam. 


Cernem faina, o amestecam cu praful de copt și o incorporam  în amestecul de mai sus. 


Condimentam, după gust, cu sare și piper. 

Tapetam forma de brioșe cu hârtii pentru brioșe și turnam circa 3/4 aluat. 

Tăiem 12 cuburi de telemea și le dam prin pătrunjel tăiat mărunt. 

Adaugam câte o bucata de telemea și apoi acoperim cu aluatul ramas. 


Preincalzim cuptorul. 

Dam la cuptor la 180 grade pentru circa 20-30  min., pana briosele se rumenesc ușor și trec testul scobitorii.

Scoatem tava cu brioșe din cuptor, lăsăm sa se răcorească 5-7 min apoi le scoatem din forma și  îndepărtăm hârtia. 




Pofta bună! 

 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes