Pe cat de usor de "confectionat" pe atat de bune.......serviti va rog cu incredere.
400 g carne de vitel
400 g piept de pui dezosat
3 oua
3 fire de ceapa verde
3 fire de usturoi verde
o legatura de marar
faina
putina apa minerala
ulei de masline
sare,piper
Mod de preparare
Se toaca carnea,se amesteca cu ouale,usturoiul, ceapa taiate marunt.Odata cu carnea se poate trece prin masina de tocat si ceapa, usturoiul si mararul dar eu am preferat de data aceasta sa le tai.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala(le face mai pufoase) si putin ulei de masline.Se amesteca bine pentru o buna omogenizare.
ce bine arata! felicitari sunt foarteeee bune! si eu vreau! :D
RăspundețiȘtergereFoarte apetisante!! Imi plac mult chiiftelele
RăspundețiȘtergeretare ingenioasa idee!PARIEZ CA SUNT TARE GUSTOASE!
RăspundețiȘtergerece bine arata...eu m-am servit...multumesc...pupici
RăspundețiȘtergereEu evit cat de mult pot prajelile, de aceea ideea asta de chiftelute in forme de briose e excelenta! Merci, Medi
RăspundețiȘtergereMedy, foarte bune chiftelutele tale si faptul ca nu sunt prajite e ok!
RăspundețiȘtergereMultumesc ,Alina....cate vrei ca sa stiu cate sa iti trimit.........hihihi.........pup!
RăspundețiȘtergereBianca si mie imi plac.Pup!
RăspundețiȘtergereGata, intradevar sunt tare bune.Pup!
RăspundețiȘtergereAlialexa, ma bucur ca iti plac.Pup!
RăspundețiȘtergereLiana, asta este si motivul pentru care m-am gandit sa le fac la cuptor.........sa evit prajelile adica.Cu toate ca prajite sunt mult mai gustoase.Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc,Mari!Pup!
RăspundețiȘtergere