Chiftelute la cuptor in forma de briose

Pe cat de usor de "confectionat" pe atat de bune.......serviti va rog cu incredere.

Ingrediente
400 g carne de vitel
400 g piept de pui dezosat
3 oua
3 fire de ceapa verde
3 fire de usturoi verde
o legatura de marar
faina
putina apa minerala
ulei de masline
sare,piper
Mod de preparare
Se toaca carnea,se amesteca cu ouale,usturoiul, ceapa taiate marunt.Odata cu carnea se poate trece prin masina de tocat si ceapa, usturoiul si mararul dar eu am preferat de data aceasta sa le tai.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala(le face mai pufoase) si putin ulei de masline.Se amesteca bine pentru o buna omogenizare.

Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se aseaza in forma de briose unsa cu putin ulei si tapetata cu faina.
                                                       Se da la cuptor si se tin pana se rumenesc. Se servesc calde sau reci , ca atare sau alaturi de o garnitura si o salata.
Pofta buna!

12 comentarii:

  1. ce bine arata! felicitari sunt foarteeee bune! si eu vreau! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte apetisante!! Imi plac mult chiiftelele

    RăspundețiȘtergere
  3. tare ingenioasa idee!PARIEZ CA SUNT TARE GUSTOASE!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce bine arata...eu m-am servit...multumesc...pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu evit cat de mult pot prajelile, de aceea ideea asta de chiftelute in forme de briose e excelenta! Merci, Medi

    RăspundețiȘtergere
  6. Medy, foarte bune chiftelutele tale si faptul ca nu sunt prajite e ok!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc ,Alina....cate vrei ca sa stiu cate sa iti trimit.........hihihi.........pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Liana, asta este si motivul pentru care m-am gandit sa le fac la cuptor.........sa evit prajelile adica.Cu toate ca prajite sunt mult mai gustoase.Pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes