.4 pulpe de pui
.3-4 catei de usturoi
.1 fir de usturoi verde
.sucul de la o lamaie
.cimbru
.boia dulce/iute( dupa preferinta)
.ulei de masline
.sare,piper
Mod de preparare:
Se spala, se lasa la scurs si apoi se cresteaza pulpele. Se face un amestec din sucul de la o lamaie,cimbru, boiaua,usturoiul pisat,sare,piper.Pulpele se ung cu acest sos si se lasa in el la rece circa 1 ora dupa care se impaneaza cu usturoi verde , se aseaza intr-o tava si se toarna peste ele sosul.Daca mai este nevoie se poate adauga si putina apa. Se da la cuptor si se lasa sa se rumeneasca bine.Se servesc alaturi de o garnitura si o salata.Eu am folosit drept garnitura orez salbatic.Pofta buna!
Foarte frumos arata fripturica ta. Imi place si mie! Felicitari!
RăspundețiȘtergereTe pupic!
o mancare delicioasa!buna,buna!pup!
RăspundețiȘtergeretare apetisant mai arata!
RăspundețiȘtergereMi-ai venit o foame...!!!
RăspundețiȘtergereAprofit aici sa-ti urez , la cat mai multi ani fericiti impreuna ...tie si sotului!
toate cele bune!
Multumesc,Mari! Si eu te pupic!
RăspundețiȘtergereMultumesc,Geta!Pup!
RăspundețiȘtergereTe invit la o portie,Pansy.
RăspundețiȘtergereMultumesc tare mult,Nico!Pup!
RăspundețiȘtergere