Nu-i asa ca o masa de peste este binevenita oricand? Ingrediente: .1 caras potrivit
.ulei de masline
.un pahar mic cu vin alb
.2-3 rosii
.1 ardei gras
.1 dovlecel mic
.cateva rosii cherry
.1/2 lamaie
.2-3 catei de usturoi
.o lingura de capere
.o legatura de patrunjel
.cimbru
.sare,piper
Mod de preparare:
Curatam si spalam pestele.Il condimentam cu sare si piper .Il asezam intr-o tava si asternem combinat rondele de dovlecel si fasii de ardei gras . Pregatim un sos din :ulei de masline, vin , rosii decojite si date prin razatoare,zeama de lamaie, usturoi zdrobit,cimbru si capere.Amestecam totul bine si turnam apoi peste peste.Pastram cateva linguri de sos cu care umplem burta pestelui .Dam la cuptor si din cand in cand stropim pestele cu sosul din tava.Lasam circa 45-50 min. pana cand pestele este bine facut si rumenit.
Asezam totul pe un platou , asezonam cu patrunjel verde si servim.Pofta buna!
Caras cu sos de rosii si capere,la cuptor
maria mihalache
●
duminică, 27 martie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Popular Posts
Search this blog
Despre mine
...imi place PRIMAVARA(poate pentru ca m-am nascut in acest anotimp!!!),imi plac florile( ...si in mod deosebit trandafirii albi),imi place sa calatoresc(sa imi umplu sufletul cu tot ce este frumos...),imi plac oamenii( cu bune si ...mai putin bune).......dar imi place sa si bucataresc......si d'asta sunt aici! Usa bucatariei mele este deschisa tuturor.......va rog intrati, nu ezitati! BINE ATI VENIT!
Translate
Blog Archive
.
Bine aţi venit la poloneză ; ))
RăspundețiȘtergereAi un blog foarte frumos şi fermecător, minunat, trimite Kisses ** şi sper că mă veţi vizita pe blog-ul meu; ^ ^
Cele mai bune urări şi sărutări, ♥ **
Multumesc de vizita si aprecieri!
RăspundețiȘtergereCu draga placere te voi vizita si eu.