Budinca de spaghete si piept de pui


Ingrediente
300 g spaghete
1 piept de pui dezosat
unt
ulei
2 oua
2 fire de ceapa verde
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
pasta de tomate
sare, piper
Mod de preparare
Fierbem spaghetele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.Scurgem apoi si spalam pastele sub jet de apa rece.
Curatam ceapa, o spalam si apoi o taiem marunt.Ardeii grasi ii curatam , ii spalam si ii taiem cubulete.Punem ulei la incins intr-o tigaie si calim legumele.Intre timp dam pieptul de pui prin masina de tocat iar apoi adaugam carnea tocata in tigaie.Condimentam cu sare si piper , amestecam bine si lasam pe foc pana cand carnea se rumeneste putin apoi adaugam o lingura pasta de tomate, amestecam si mai lasam pe foc circa 5 min. dupa care tragem de pe foc lasam sa se racoreasca si apoi adaugam ouale batute bine. Amestecam.
Ungem un vas cu unt , punem o lingura pasta de tomate pe care o intindem pe toata suprafata vasului cu ajutorul unei linguri .Punem apoi spaghetele, saram si piperam ,  iar deasupra lor amestecul de carne.Desfacem 2 linguri pasta de tomate in putina apa si turnam deasupra dupa care dam la cuptor si tinem pana cand budinca este bine facuta si rumena.Lasam sa se raceasca si apoi taiem.


Pofta buna!

4 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes