Prajitura cu branza si caise







Ingrediente
6 oua
6 linguri de zahar
6 linguri apa fiarta
6 linguri ulei
12 linguri faina
1 plic praf de copt
500 g branza de vaci
200 g zahar pudra
1 plic zahar vanilat
1 plic budinca de vanilie
7500 g fructe dupa preferinta(proaspete sau din compot)
Mod de preparare
Se separa gallbenusurile de albusuri.Albusurile se bat spuma si apoi se adauga pe rand zaharul, 3 dintre galbenusuri(restul pastrandu-se pentru branza), apa fiarta ,faina,uleiul si praful de copt.Se amesteca bine pentru o omogenizare completa.Se tapeteaza o tava cu faina si se pune jumatate din compozitia de mai sus.Deasupra se aseaza fructe(dupa preferinta fiecaruia-eu am pus caise)proaspete sau din compot.Separat branza se amesteca cu restul de galbenusuri,zaharul pudra, plicul de zahar vanilat si praful de budinca.Pasta obtinuta se aseaza peste fructe iar deasupra se toarna compozitia ramasa din aluat.Se da la cuptor pentru circa 20-25 min.Se lasa sa se raceasca , se pudreaza cu zahar vanilat si se taie in bucati potrivite.Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Hello, Medy! Am facut si eu reteta ta. Ca de obicei, mie mi-a placut, nu si lui Alex.
    E foarte buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. am incercat sa pun un comentariu la alta reteta si nu am mai putut. Greu mai merg blogule voastre. Pierd prea mult timp!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes