File de pangasius pe pat de legume gratinate

NICI O MASA FARA PESTE..................)))




Ingrediente:
-500g file de pangasius(se poate folosi si alt peste)
-300g dovlecei
-4 rosii
-200ml zeama de legume
-4 feliute lamaie
-2 catei de usturoi
-100 g cascaval ras
-150 g masline
-cateva picaturi sos de peste
-capere
-verdeata(patrunjel)
-sare, piper
Mod de preparare:
Se spala pestele, se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu cateva picaturi de sos de peste. Dovleceii si rosiile se taie rondele. Intr-un vas se pune jumatate din cantitatea de dovlecei si rosii apoi pestele si mai apoi restul de legume.Se toarna zeama de legume,se adauga usturoiul zdrobit,feliile de lamaie,maslinele, caperele si se rade cascavalul. Se da la cuptor aproximativ 45 min. Se asezoneaza cu verdeata.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes