Icre de crap prajite

Simplu si gustos.

Ii plac lui George!



Ingrediente
icre
faina
sare,piper
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Se spala icrele sub jet de apa si se lasa apoi la scurs pe o hartie absorbanta.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.Se pot servi calde sau reci acompaniate de o salata.
Pofta buna!

5 comentarii:

  1. yummyyy.preferatele mele.ti-au iesit super apetisante.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. marturisesc din nou ca nu sunt adepta acestui mod de preparare a icrelor.poate as manca,daca ma inviti la o portie !

    RăspundețiȘtergere
  3. Pansy, cum sa nu , te invit cu draga inima.Nu am inteles insa de ce nu esti adepta acestui mod de preparare a icrelor.............nu-ti plac ?.........sau de ce?Daca nu iti plac asa ti le fac salata.

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am macat de foarte multi ani si nu cred ca ti-a mai ramas ceva....

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes