Cuburi de pulpa de porc cu legume la cuptor


500 g pulpa de porc 
4 cartofi 
o mana de minicarote 
cateva buchetele de conopida 
2-3 catei de usturoi 
 cimbru 
 oregano
boia dulce/iute(dupa preferinta) 
ulei de masline 
 sare, piper
Mod de preparare
Pulpa de porc se spala , se lasa la scurs si se taie cubulate.Se face un bait din ulei de masline,boia, cimbru,oregano,usturoi pisat , sare ,piper cu care se unge carnea si se lasa asa sa stea la frigider circa 1 ora dupa care carnea se aseaza intr-o tava cu o cana de apa.Cartofii se cresteaza (acordeon) se ung cu putin ulei de masline, se condimenteaza cu sare si piper, se invelesc in folie de aluminiu si se aseaza in tava cu cuburi.Se da la cuptor pentru circa 30 min.

2 comentarii:

  1. Medi,de cate ori iti vizitez blogul gasesc numai bunatati.
    Te asteapta niste premii la mine pe blog.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc,Silvioara ...........plec sa le ridic.......pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes