500 g pulpa de porc
4 cartofi
o mana de minicarote
cateva buchetele de conopida
2-3 catei de usturoi
cimbru
oregano
boia dulce/iute(dupa preferinta)
ulei de masline
sare, piper
Mod de preparare
Pulpa de porc se spala , se lasa la scurs si se taie cubulate.Se face un bait din ulei de masline,boia, cimbru,oregano,usturoi pisat , sare ,piper cu care se unge carnea si se lasa asa sa stea la frigider circa 1 ora dupa care carnea se aseaza intr-o tava cu o cana de apa.Cartofii se cresteaza (acordeon) se ung cu putin ulei de masline, se condimenteaza cu sare si piper, se invelesc in folie de aluminiu si se aseaza in tava cu cuburi.Se da la cuptor pentru circa 30 min.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Popular Posts
Search this blog
Despre mine
...imi place PRIMAVARA(poate pentru ca m-am nascut in acest anotimp!!!),imi plac florile( ...si in mod deosebit trandafirii albi),imi place sa calatoresc(sa imi umplu sufletul cu tot ce este frumos...),imi plac oamenii( cu bune si ...mai putin bune).......dar imi place sa si bucataresc......si d'asta sunt aici! Usa bucatariei mele este deschisa tuturor.......va rog intrati, nu ezitati! BINE ATI VENIT!
Translate
Blog Archive
.
Medi,de cate ori iti vizitez blogul gasesc numai bunatati.
RăspundețiȘtergereTe asteapta niste premii la mine pe blog.
Te pup.
Multumesc,Silvioara ...........plec sa le ridic.......pup!
RăspundețiȘtergere