Merge foarte bine alaturi de o ceapa verde sau ceva muraturi. Ingrediente
7-8 cartofi
3-4 fire de ceapa verde(putem folosi si ceapa uscata)
2-3 catei de usturoi
o cana suc de rosii
putin ulei de masline
3-4 foi de dafin
piper boabe
marar verde
sare,piper
Mod de preparare
Spalam, curatam ,taiem in sferturi cartofii si ii asezam in vasul roman. Adaugam ceapa verde taiata marunt,stropim cu ulei de masline si condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine.
Ce gustoasa trebuie sa fie!
RăspundețiȘtergereMi-am cumparat si eu vas roman, cand am fost in tara. Am facut ardei umluti si mi-au iesit foarte gustosi.
Te pup.
foarte buna...pupici
RăspundețiȘtergeremmm,uite o reteta foarte aromata pentru zilele de post...ma gandeam sa tin si eu post anul acesta(postul Craciunului)dar nu stiu daca o sa rezist,mai ales ca sunt foarte stresata in perioada acesta...si postul e ca si cu dietele de slabit,nu este recomandat sa se tina in astfel de imprejurari,dar cum se zice in popor,incercarea moarte n-are!
RăspundețiȘtergereImi plac tare mult cartofii cu marar!
RăspundețiȘtergereAm pregatit si eu aceasta reteta intr-o cratita de tuci si pentru ca azi e zi de post am servit la micul dejun o portie si are un gust deosebit.
RăspundețiȘtergereMultumesc mult pentru postare!
Am trecut sa te salut ca ma minunez ce bunatati faci pe Bucataras :) . Pupici si spor in toate, superb ca v-ati intalnit din nou .
RăspundețiȘtergereDaniela si eu sunt tare multumita de acest vas.Pup!
RăspundețiȘtergereAlialexa, pup si eu.
RăspundețiȘtergereCraita, multumesc de vizita.......te mai astept cu drag aici la mine in bucatarie.Pup!
RăspundețiȘtergereJanet , cu cat mai mult marar nu?Pup!
RăspundețiȘtergereSteli, intradevar mancarea preparata in astfel de vase are un gust deosebit.Pup!
RăspundețiȘtergereTe pup Sylvia si ma bucura tare mult vizita ta.
RăspundețiȘtergere