Cotlet de porc in sos de vin


Ingrediente
4 buc cotlete de porc
2 cepe verzi
1 pahar vin rosu
ulei de masline
nucsoara macinata
sare piper
Mod de preparare
Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se presara fiecare bucata cu nucsoara macinata proaspat.Se aseaza cotletele intr-o tava in care am pus putina apa si vinul.Se acopera cu ceapa verde taiata marunt.
Pentru ca am folosit drept garnitura cartofii acordeon am mai pus totodata , alaturi de cotlete, in tava, si 4 cartofi crestati, unsi cu ulei, condimentati cu sare si piper si apoi "imbracati" in folie de aluminiu.
Dam la cuptor iar din cand in cand stropim cu sosul din tava.Aproape de final indepartam folia de aluminiu de pe cartofi si lasam sa se rumeneasca atat cartofii cat si cotletele.

Servim cald cu sos si garnitura de cartofi acordeon.

Pofta buna!

18 comentarii:

  1. vaaaai!!!! vaaaaaaaaaaaaaaaai! cum arata!!!!
    ma omori femeie:)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta am sa le incerc.Sunt pe lista.
    Te pup si-ti doresc un weekend placut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca e porc,hop si eu!arata minunat...cred ca merge de minune carnita cu deliciosii cartofi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Complimenti Cara,
    bellissimo blog il tuo!!!;-)
    Bacini:-****

    RăspundețiȘtergere
  5. arata super......felicitari....pupici.....week end placut

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place....iar pe cartofi eu as pune un pic de smintina amestecata cu marar si usturoi!Buna rau!

    RăspundețiȘtergere
  7. wow ce-i aici? vad ca folosesti mult ceapa verde....si carnita si cartofii arata foarte apetisant!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc de vizita si comentariu Valentina!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu asta vreau Gaby.............hihihi.........pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Micul, ma bucur ca iti plac.O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Geta , stiu ca esti fan carne de porc asa ca te asteptam la o portie...............esti binevenita.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Honey, ma bucur ca iti place blogul meu.................multumesc de vizita si te mai astept cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  13. Janet ,cu siguranta mie imi va place sosul respectiv dar lui George nu, pentru ca el nu mananca smantana.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. Diana, reteta asta este facuta in mai cand este ceapa verde din belsug.......sunt mult in urma cu postarile.Pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes