Ingrediente
4 buc cotlete de porc
2 cepe verzi
1 pahar vin rosu
ulei de masline
nucsoara macinata
sare piper
Mod de preparare
Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se presara fiecare bucata cu nucsoara macinata proaspat.Se aseaza cotletele intr-o tava in care am pus putina apa si vinul.Se acopera cu ceapa verde taiata marunt.
Pentru ca am folosit drept garnitura cartofii acordeon am mai pus totodata , alaturi de cotlete, in tava, si 4 cartofi crestati, unsi cu ulei, condimentati cu sare si piper si apoi "imbracati" in folie de aluminiu.
Dam la cuptor iar din cand in cand stropim cu sosul din tava.Aproape de final indepartam folia de aluminiu de pe cartofi si lasam sa se rumeneasca atat cartofii cat si cotletele.
4 buc cotlete de porc
2 cepe verzi
1 pahar vin rosu
ulei de masline
nucsoara macinata
sare piper
Mod de preparare
Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se presara fiecare bucata cu nucsoara macinata proaspat.Se aseaza cotletele intr-o tava in care am pus putina apa si vinul.Se acopera cu ceapa verde taiata marunt.
Pentru ca am folosit drept garnitura cartofii acordeon am mai pus totodata , alaturi de cotlete, in tava, si 4 cartofi crestati, unsi cu ulei, condimentati cu sare si piper si apoi "imbracati" in folie de aluminiu.
Dam la cuptor iar din cand in cand stropim cu sosul din tava.Aproape de final indepartam folia de aluminiu de pe cartofi si lasam sa se rumeneasca atat cartofii cat si cotletele.
Ce pofta mi-ai facut !!! Arata minunat...
RăspundețiȘtergerevaaaai!!!! vaaaaaaaaaaaaaaaai! cum arata!!!!
RăspundețiȘtergerema omori femeie:)))))
ce bine arata!
RăspundețiȘtergere:D
Cu siguranta am sa le incerc.Sunt pe lista.
RăspundețiȘtergereTe pup si-ti doresc un weekend placut.
Daca e porc,hop si eu!arata minunat...cred ca merge de minune carnita cu deliciosii cartofi!
RăspundețiȘtergereComplimenti Cara,
RăspundețiȘtergerebellissimo blog il tuo!!!;-)
Bacini:-****
arata super......felicitari....pupici.....week end placut
RăspundețiȘtergereImi place....iar pe cartofi eu as pune un pic de smintina amestecata cu marar si usturoi!Buna rau!
RăspundețiȘtergerewow ce-i aici? vad ca folosesti mult ceapa verde....si carnita si cartofii arata foarte apetisant!
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita si comentariu Valentina!
RăspundețiȘtergereNu asta vreau Gaby.............hihihi.........pup!
RăspundețiȘtergereAlina, multumesc!
RăspundețiȘtergereMicul, ma bucur ca iti plac.O seara placuta!
RăspundețiȘtergereGeta , stiu ca esti fan carne de porc asa ca te asteptam la o portie...............esti binevenita.Pup!
RăspundețiȘtergereHoney, ma bucur ca iti place blogul meu.................multumesc de vizita si te mai astept cu drag.
RăspundețiȘtergereMultumesc ,Alialexa.....pup si eu.
RăspundețiȘtergereJanet ,cu siguranta mie imi va place sosul respectiv dar lui George nu, pentru ca el nu mananca smantana.Pup!
RăspundețiȘtergereDiana, reteta asta este facuta in mai cand este ceapa verde din belsug.......sunt mult in urma cu postarile.Pup!
RăspundețiȘtergere