3 felii paine de secara
1 cutie crema de branza
6 felii muschi file
3 felii cascaval afumat
1-2 rosii
2 fire ceapa verde(folosim doar partea verde)
boia
piper
1 cutie crema de branza
6 felii muschi file
3 felii cascaval afumat
1-2 rosii
2 fire ceapa verde(folosim doar partea verde)
boia
piper
Mod de preparare
Asezam prima felie de paine pe o farfurie.
Ungem fiecare felie de paine in parte cu crema de branza din belsug.
Ungem fiecare felie de paine in parte cu crema de branza din belsug.
Presaram boia si ceapa(doar foile )taiata marunt.
Urmeaza cate 2 felii de muschi file,o felie de cascaval afumat(eu am folosit cascaval feliat) si apoi cate 2-3 rondele de rosie.Condimentam cu ce dorim -eu am folosit piper si putina vegeta.
Urmeaza cate 2 felii de muschi file,o felie de cascaval afumat(eu am folosit cascaval feliat) si apoi cate 2-3 rondele de rosie.Condimentam cu ce dorim -eu am folosit piper si putina vegeta.
O Medi,e un turn deosebit de delicios!
RăspundețiȘtergerePofta mare si duminica frumoasa!
oh, cu asta m-ai dat gata! Arata incredibil!
RăspundețiȘtergereMultumesc Mariana...........o seara placuta iti doresc!
RăspundețiȘtergereBosco voi sosi in vizita la tine sa vad despre ce e vorba.Multumesc !
RăspundețiȘtergereKadia, ma bucur ca iti place.....pup!
RăspundețiȘtergere