Ingrediente
500 ml lapte
3 oua
175 g zahar
3-4 linguri cacao
o mana nuci prajite
esenta de rom
Mod de preparare
Se da laptele in clocot, se adauga zaharul si se tine pe foc pana cand acesta se dizolva.Se trage de pe foc , se lasa sa se racoreasca putin si se rastoarna intr-un vas mai inalt.Se adauga cacao si ouale si se mixeaza bine dupa care amestecul se rastoarna inapoi in vasul in care am fiert laptele,se mai pune putin pe foc fara sa dea in clocot, doar sa se incalzeasca.
Inghetata cu cacao si nuci
maria mihalache
●
vineri, 15 octombrie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Popular Posts
Search this blog
Despre mine
...imi place PRIMAVARA(poate pentru ca m-am nascut in acest anotimp!!!),imi plac florile( ...si in mod deosebit trandafirii albi),imi place sa calatoresc(sa imi umplu sufletul cu tot ce este frumos...),imi plac oamenii( cu bune si ...mai putin bune).......dar imi place sa si bucataresc......si d'asta sunt aici! Usa bucatariei mele este deschisa tuturor.......va rog intrati, nu ezitati! BINE ATI VENIT!
Translate
Blog Archive
.
Maria....este inghetata mea preferata!Daca mai pui si bucatele de ciocolata prin ea......imi ploua in gura!
RăspundețiȘtergereBine te-am regasit!
Janet , ma bucura vizita ta ......cu bucatele de cioco cred ca este grozava.Pup!
RăspundețiȘtergerece pofta mi-ai facut!chiar de e frig pe la noi,cred ca am sa o incerc si eu!pup.
RăspundețiȘtergereGeta , eu am facut-o asta vara insa numai acuma am reusit sa postez.Pup!
RăspundețiȘtergere