Caras in crusta la cuptor

Pestele a fost prins de George si a fost tare,tare bun...............Ingrediente:
4 bucati de caras(se poate folosi orice alt peste ,eu am avut caras)
.zeama de la o lamaie
.malai
.faina
.patrunjel uscat
.sare,piper
Mod de preparare:
Se curata, se spala , se lasa la scurs pestele.Se cresteaza , se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .
Se face un amestec din malai,faina si patrunjel uscat.

Fiecare bucata de peste se da prin acest amestec si se aseaza pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei de masline.
Fiecare bucata de peste se "imbraca" in folia de aluminiu ,se aseaza pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor.
Cand sunt aproape gata facute bucatile de peste, se desface folia de aluminiu si se mai lasa circa 10-15 min la cuptor pentru o buna rumenire.
Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
Pofta buna!

11 comentarii:

  1. N-as refuza ever o portie de peste pregatita de tine, Medi! Arata super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria,desi nu sunt fan peste,din acesta al tau as servi cu drag,arata tare bine!
    Pestele asta in folie imi aduce aminte de un chef cu colegii mei la o cabana a unui coleg,s-a facut pe loc la gratar si a fost delicios si petrecerea tare reusita!
    O saptamina placuta Maria!

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelent arata carasul asta esti mare specialista !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Alexandrina, a fost proaspat si a fost tare bun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mariana, ma bucur ca iti place si ca ti-am trezit amintiri dragi.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sylvia, esti asa de draguta tu intotdeauna imi aduci numai cuvinte de lauda.Pup si imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Geta, noi suntem mari fani peste .......pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. arata bine,si cred k e si bun Bafta in continoare

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes