Pestele a fost prins de George si a fost tare,tare bun...............Ingrediente:
4 bucati de caras(se poate folosi orice alt peste ,eu am avut caras)
.zeama de la o lamaie
.malai
.faina
.patrunjel uscat
.sare,piper
Mod de preparare:
Se curata, se spala , se lasa la scurs pestele.Se cresteaza , se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .
Se face un amestec din malai,faina si patrunjel uscat.
Caras in crusta la cuptor
maria mihalache
●
sâmbătă, 16 octombrie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Popular Posts
Search this blog
Despre mine
...imi place PRIMAVARA(poate pentru ca m-am nascut in acest anotimp!!!),imi plac florile( ...si in mod deosebit trandafirii albi),imi place sa calatoresc(sa imi umplu sufletul cu tot ce este frumos...),imi plac oamenii( cu bune si ...mai putin bune).......dar imi place sa si bucataresc......si d'asta sunt aici! Usa bucatariei mele este deschisa tuturor.......va rog intrati, nu ezitati! BINE ATI VENIT!
Translate
Blog Archive
.
Yummy, ce bun trebuie sa fie!!
RăspundețiȘtergereN-as refuza ever o portie de peste pregatita de tine, Medi! Arata super!
RăspundețiȘtergereMaria,desi nu sunt fan peste,din acesta al tau as servi cu drag,arata tare bine!
RăspundețiȘtergerePestele asta in folie imi aduce aminte de un chef cu colegii mei la o cabana a unui coleg,s-a facut pe loc la gratar si a fost delicios si petrecerea tare reusita!
O saptamina placuta Maria!
Excelent arata carasul asta esti mare specialista !!!!!
RăspundețiȘtergereo bunatate!
RăspundețiȘtergereAlexandrina, a fost proaspat si a fost tare bun.
RăspundețiȘtergereMultumesc,Tavi.....dragut ca intotdeauna.
RăspundețiȘtergereMariana, ma bucur ca iti place si ca ti-am trezit amintiri dragi.Pup!
RăspundețiȘtergereSylvia, esti asa de draguta tu intotdeauna imi aduci numai cuvinte de lauda.Pup si imbratisez cu drag!
RăspundețiȘtergereGeta, noi suntem mari fani peste .......pup!
RăspundețiȘtergerearata bine,si cred k e si bun Bafta in continoare
RăspundețiȘtergere