Somon cu spanac gratinat


Ingrediente:
.2 buc. medalioane de somon
.zeama de lamaie
.sare,piper
.200 g spanac proaspat sau congelat(eu am avut congelat)
.1 ceapa
.unt cat o nuca
.100-150 g cascaval
.2 oua
Mod de preparare:
Ceapa taiata marunt se inabuse in putin unt .Intre timp,medalioanele de somon se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Se aseaza intr-un vas in care am pus 3-4 linguri de apa si se dau la cuptor (se pot pune si pe gratar-dupa cum prefera fiecare) .
Se adauga peste ceapa sotata spanacul ,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se tine la foc potrivit pana cand acesta scade bine.Cand pestele este gata facut se scoate vasul din cuptor ,se toarna deasupra spanacul,
cascavalul ras si ouale batute bine.
Se da la cuptor si se lasa pana cand se gratineaza bine .
Se serveste cald.

Pofta buna!

6 comentarii:

  1. unde pescuieste domnul george atata somon ? ca o sa mor uitandu-ma la retetele tale.Asta imi place cu "osebire !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceva ce nu faci in fiecare zi!Arata nemai pomenit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Medi, e din captura lui George? Imi vine sa ma ma invit la masa, mai ales ca tu esti specialista in gatit peste.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pansy, somonul asta e pescuit de mine la pescarie.........hihihi.A fost asa de bun Pansy ca asi manca in fiecare zi.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Janet asa este dar eu asi manca in fiecare zi asa ceva......hihihi.Pup mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. lenutica, haaaaaaaaaaaai.........daca ai fi mai aproape de mine cu siguranta ca ne-am aseza la o masa cu peste.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes