.2 buc. medalioane de somon
.zeama de lamaie
.sare,piper
.200 g spanac proaspat sau congelat(eu am avut congelat)
.1 ceapa
.unt cat o nuca
.100-150 g cascaval
.2 oua
Mod de preparare:
.zeama de lamaie
.sare,piper
.200 g spanac proaspat sau congelat(eu am avut congelat)
.1 ceapa
.unt cat o nuca
.100-150 g cascaval
.2 oua
Mod de preparare:
Ceapa taiata marunt se inabuse in putin unt .Intre timp,medalioanele de somon se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Se aseaza intr-un vas in care am pus 3-4 linguri de apa si se dau la cuptor (se pot pune si pe gratar-dupa cum prefera fiecare) .
unde pescuieste domnul george atata somon ? ca o sa mor uitandu-ma la retetele tale.Asta imi place cu "osebire !
RăspundețiȘtergereCeva ce nu faci in fiecare zi!Arata nemai pomenit!
RăspundețiȘtergereMedi, e din captura lui George? Imi vine sa ma ma invit la masa, mai ales ca tu esti specialista in gatit peste.
RăspundețiȘtergerePansy, somonul asta e pescuit de mine la pescarie.........hihihi.A fost asa de bun Pansy ca asi manca in fiecare zi.Pup!
RăspundețiȘtergereJanet asa este dar eu asi manca in fiecare zi asa ceva......hihihi.Pup mult!
RăspundețiȘtergerelenutica, haaaaaaaaaaaai.........daca ai fi mai aproape de mine cu siguranta ca ne-am aseza la o masa cu peste.
RăspundețiȘtergere